Däck

Rätt däck är viktigt för din säkerhet, vi hjälper dig välja rätt däck. Bra däck ger minskad bränsleförbrukning och bättre prestanda. Vårt däcksortiment är stort, det finns något för alla, och vi tummar inte på kvaliteten.

Hjulinställning är viktigt för att ge bra grepp, längre livslängd på dina däck och bränslebesparingar. Kom in till oss om bilen har en tendens att dra åt höger eller vänster, däcken är nedslitna eller om bilen känns slingrig/spårkänslig. Då hjälper vi dig med hjulinställningen. Du kan också förvara dina däck på ett smidigt och bekvämt sätt hos oss i vårt däckhotell, läs mer här.

Däck-specialisternas riksförbund

För att hålla våran service till kunden på högsta nivå är vi på Däckcenter i Vetlanda medlemmar i DRF (Däckspecialisternas riksförbund).

Vi tillhör Däckpartner-kedjan, vilket innebär att vi har avtal med alla stora leasingbolag.

Så kom gärna till oss med din tjänstebil.

Tyngre fordon

Vi tillhandahåller även däck till lastbil, skogsmaskiner, lantbruk samt entreprenad.

Avbetalning

Dags att köpa nya däck? Eller är det kanske dags för en omfattande service på bilen?

I samarbete med Santander bank kan du dela upp kostnaden. Vill du veta mer om ev priser och uppläggningssätt? Då är du välkommen att ringa eller komma in till oss på Däckcenter i Vetlanda, så diskuterar vi fram en lösning som passar just dig.

Kontakt

Däckcenter i Vetlanda AB
Industigatan 21
574 38 Vetlanda

Tel. 0383-24 69 60

Köp nya fälgar

Vi har ett stort utbud av snygga fälgar till ett bra pris! Kom in till vår butik, vi hjälper dig gärna välja ut en fälg som passar din bil, och även plånbok. Eller vill du köpa direkt online kan du spana in vår webshop.

Webshop