Bilservice

Dags för oljebyte, service eller kanske annat? Då har du kommit rätt, vi kan bilservice. Här på Däckcenter har vi en allbilsverkstad som servar och reparerar alla bilmärken.

Bevara fabriksgarantin oavsett bilmärke

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil hos oss, då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalité som biltillverkaren föreskriver.

I enligthet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos en MekoPartner då ingen tveksamhet råder huruvida garantin gäller eller inte

Du får 3 års garanti på reservdelar levererade från Mekonomen!

MekoPartner är en kedja av professionella bilverkstäder, och  finns över hela landet. Vi använder den mest avancerade teknologin, och kan därför utföra service och reparationer på alla bilmärken. Vi använder bara original reservdelar eller reservdelar av motsvarande eller högre kvalitet .

Du får 3-års garanti på samtliga reservdelar. Det betyder också att vår stämpel i serviceboken är lika mycket värd som märkesverkstadens.

Avbetalning

Dags att köpa nya däck? Eller är det kanske dags för en omfattande service på bilen?

I samarbete med Santander bank kan du dela upp kostnaden. Vill du veta mer om ev priser och uppläggningssätt? Då är du välkommen att ringa eller komma in till oss på Däckcenter i Vetlanda, så diskuterar vi fram en lösning som passar just dig.

Kontakt

Däckcenter i Vetlanda AB
Industigatan 21
574 38 Vetlanda

Tel. 0383-24 69 60

Köp nya fälgar

Vi har ett stort utbud av snygga fälgar till ett bra pris! Kom in till vår butik, vi hjälper dig gärna välja ut en fälg som passar din bil, och även plånbok. Eller vill du köpa direkt online kan du spana in vår webshop.

Webshop